På vei til Bali!

I skrivende stund så sitter vi på flyet et sted over India! Første stopp er Bangkok, og flyturen tar ca 11-12 timer. Btw. er jeg den enste som elsker å fly? Det må jo være den mest befriende følelsen i verden. Å vite at du er på vei langt unna der du bor. Nye mennesker, nye kulturer, nye verdier, nye historier og ny mat! Jeg vet ikke jeg, men jeg tror ikke jeg er skapt til å være på et sted hele livet. Tror kanskje jeg var sigøyner i mitt forrige liv eller noe, hehe. Jeg er i hvert fall på mitt roligste når jeg sitter på fly! Selvom jeg nå har sittet her i 8 timer til nå, så finnes jeg ikke rastløs.. Og jeg har ADHD i tillegg!..

Men uansett, jeg er sååå gira på Bali, sol, varme, palmer, frukt, saltvann og sand mellom tærne. Seriøst, den beste følelsen er når man har vært på stranda en hel dag og man har et belegg av saltvann og sand på huden. Pluss at jeg får 2 uker i paradis med min bedre halvdel. Jeg kunne faktisk ikke hatt det bedre. (Med mindre vi hadde flyttet til Bali over en lengre periode, haha)

Jeg gleder meg til å se templer, fossefall, tropisk skog, aper og ikke minst maten. Jeg har hørt at maten er en blanding mellom thaimat og indisk mat, så det kan jo ikke bli noe annet enn bra!

Btw! Gullsnutten var sykt gøy! Var det noen av dere som så på? Og så ville jeg bare si at det var suuperkoselig å hilse på dere som bort til meg på meetup<3 Jeg blir helt rørt over å kunne se ansiktet til og hilse på noen av dere som ser på kanalen min. Det betyr alt<3  Gullsnutten kommer alltid til å bety noe spesielt for meg med tanke på at det var der alt startet med Kim for et år siden. Si ifra hvis jeg skal skrive ett innlegg om det en gang 😀

Vi snakkes i Bali a dere<3

Ett lite bildedryss:

 Følg meg her for hyppige oppdatering:

Youtube: Yvonne Sollien

Instagram: Yvonne Sollien

Snapchat: yvonnegs

    1. Jeg elsker også å fly! Jeg kunne ikke og hadde ikke fått lov til å komme på gullsnutten meetup, men det er fordi jeg bor i Egersund slm er 8 timer vekke fra Oslo… Kan du lage en trendsetters react(vet ikke hvordan man skriver det) på det de gikk med? om det var bra eller kult?? Uansett kos deg videre😊💕Elsker deg😍❤❤

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg